Blijf gezond en flexibel

Trampolines

Wanneer je geen tuin hebt of je wilt trampolines gebruiken om lekker lenig te blijven, ook dan ben je bij 12springtrampolines.nl aan het goede adres. De mini trampoline is speciaal gemaakt om thuis te kunnen gebruiken, je kunt er je oefeningen op doen of cardio om gezond en soepel te blijven. Maar ook op scholen voor de kinderen is deze trampoline erg populair, voordeel ervan is ook dat je dit exemplaar eenvoudig binnen neer kunt zetten zonder dat deze veel ruimte inneemt. 

Geschikt voor de kleine tuin

Heb je geen ruimte in de tuin om een trampoline voor vast neer te zetten of in te graven, dan komt een mini trampoline perfect uit. De trampolines kun je eenvoudig pakken en weer opbergen na gebruik, hierbij moet je er wel opletten dat de trampoline droog is. Op deze manier kun je toch lekker met de kinderen springen als het goed weer is buiten, bij regen zet je de trampoline eenvoudig binnen en spring je weer verder. 

Trampolines

Ook bij de mini verschillende modellen

Ook in het assortiment mini trampolines zijn er verschillende modellen, een exemplaar met elastiek of veren maakt nogal een verschil. Heb je veren bij de trampoline dan zal je merken dat deze minder soepel springt dan elastiek, een exemplaar met elastiek heeft minder belasting op je gewrichten omdat deze soepeler en zachter springt. Voordeel van veren is wel dat deze duurzamer zijn, en dus langer meegaan dan elastieken. Vraag je dus af hoeveel je de trampoline gaat gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *