De beste offline marketing voor bedrijven

offline-marketing

Waar online marketing niet meer weg te denken is bij bedrijven, is offline marketing soms een ondergeschoven kindje geworden. Juist offline marketing kan een verschil maken of de klant jou onthoudt of niet. Er zijn verschillende vormen van offline marketing, maar wij behandelen met u de belangrijkste vormen van offline marketing. 

Billboards

Billboards zijn borden die langs de weg worden weergeven. Wanneer u target op bepaalde regio’s waar uw bedrijf actief is, kunt u gericht deze vorm van reclame inzetten. De laatste paar jaren is het aantal weggebruikers toegenomen en daarom kan dit enorm effectief zijn voor uw bedrijf. U betaalt voor een bepaalde periode dat uw reclame op een billboard hangt. 

Buitenreclame op gevel

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom een slimme zet om ook offline marketing in te zetten bij uw bedrijfspand. U kunt bijvoorbeeld reclame op de gevel weergeven waar uw bedrijfsnaam op staat. Dit staat niet alleen professioneel maar is ook herkenbaar voor klanten die op locatie moeten komen. U kunt ook raamfolie inzetten om herkenbaarheid te creëren. Hiervoor kunt u onder andere kiezen voor raamfolie voordeur, waarbij u de bedrijfsnaam en adres op kunt zetten. Naast raamfolie kunt u ook andere stickers van Sticker Atelier inzetten voor op ramen. 

Radioreclame

Radioreclame kan de doorslag bieden om als consument bij u te kopen. Hou er rekening mee dat u op het juiste tijdstip en via een geschikte radiozender uw reclame uitzendt. De ene radiozender heeft namelijk een andere soort doelgroep dan andere radiozender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *