Een partij mokken bedrukken: beproefd marketingmiddel

mok bedrukken

Het met jouw bedrijfslogo laten bedrukken van een aantal producten om deze weg te geven aan potentiële klanten is een al lang bestaand marketingconcept. Relatiegeschenken uitdelen aan je beste zakenrelaties is zelfs misschien wel letterlijk nog ouder dan de weg naar Rome. Toch ligt het niet voor de hand dat deze reclamemiddelen snel zullen verdwijnen. Cadeaus uitdelen of ontvangen is simpelweg plezierig en ook blijft het opbouwen van naamsbekendheid voor elk bedrijf een heet hangijzer. Producten die hier bij uitstek ideaal voor zijn, zijn mokken. Laat in dat kader een mok bedrukken, vraag een proefdruk, corrigeer het design nog waar nodig en laat vervolgens een hele partij mokken bedrukken, dat is dan de te volgen strategie. Een interessante optie is verder om origineel te zijn door bijvoorbeeld voor thermosbekers of heupflessen te kiezen. 

Meeneemmokken of thermosbekers

Net als conventionele koffiemokken zijn thermosbekers (of meeneemmokken in z’n algemeenheid) uiterst geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel. Het gunstige hieraan is dat mensen deze producten meenemen als ze onderweg zijn. Grote kans dat onderweg vele mensen zo’n thermosbeker – met dus jouw bedrukking erop – in hun blikveld krijgen. Een ander pluspunt van koffiebekers voor op reis is dat mensen dit relateren aan iets positiefs, namelijk het op pad zijn zelf, iets waar men niet zelden positieve energie uit haalt.

mok bedrukken

Heupflessen

Een ander origineel alternatief voor de ‘ouderwetse’ koffiemok is een heupfles, bij sommige mensen ook wel bekend als veldfles. Dit redelijk kleine flesjes in een tamelijk platte vorm. De maximale inhoud van zo’n fles ligt meestal niet al te hoog. Vaak worden heupflessen dan ook gebruikt om (sterke) drank onderweg in te vervoeren, iets dat vooral in het kampeerleven voordelen met zich mee kan brengen. Heupflessen ogen hierbij bovendien vaak erg chique. Alleen om dat laatste zijn heupflessen dus al ideaal als promotieartikel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *