Een unieke decoratie

muurstickers

Een schilderij wordt in grote aantallen gemaakt, bij muurstickers kun je helemaal zelf bepalen wat je erop wilt hebben, teksten, afbeeldingen, een combinatie van deze twee het kan allemaal. Ook voor bedrijfsmatig gebruik kunnen de stickers worden gebruikt, leuke teksten voor in de kantine of afbeeldingen op kantoor je bent tot niets beperkt. Ook op deuren maak je leukste afbeeldingen en teksten, gelukkig hoeft de ondergrond niet perse helemaal glad te zijn om een muursticker aan te brengen.

Eenvoudig aan te brengen

Welke muurstickers je ook ontwerpt in de webshop van plakhetzelf.nl, ieder model is eenvoudig aan te brengen op de verschillende ondergronden. Om te voorkomen dat er bellen en strepen ontstaan, wordt er bij de levering een aanwrijf spatel geleverd. Hiermee kun je zonder strepen en en bellen de sticker aanbrengen, voordeel van de sticker is ook de lange levensduur. Hierbij zijn modellen die tot twee jaar na het aanbrengen nog van positie zijn te verplaatsen. De materialen die zijn gebruikt voor het vervaardigen van de sticker zijn zeer professionele kwaliteit. 

muurstickers

Denk creatief

Omdat er echt van alles mogelijk is op het gebied van muurstickers is het goed om creatief te denken, denk hierbij aan gedichten, spreuken, afbeeldingen, maar ook adressen en telefoonnummers als je een bedrijf of winkel hebt. Een combinatie van strepen en patronen kan een modern eindresultaat hebben, bij raamfolie wordt dit vaak gebruikt. Door een belijning aan te brengen accentueer je de vorm waarin je de folie hebt laten snijden. Ook een contour gesneden sticker doet het erg goed op een etalageruit, mooi en realistisch zonder randen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *