Extra modules voor het systeem

Room manager

Naast het standaard systeem van de room manager, kun je ook gebruik maken van extra modules om het nog uitgebreider en eenvoudiger te maken. Wanneer je aan het vergaderen bent, is een drankje altijd wel welkom. Met de extra module voor catering en services, kun je met een druk op de knop bijvoorbeeld koffie en thee bestellen. Maar ook het aanvragen van apparatuur of een extra scherm is natuurlijk een optie. Zo zijn er verschillende mogelijkheden met het systeem.

Room manager

Wijs je bezoekers de weg

Hoe meer zalen je hebt hoe moeilijker het is de zalen te vinden, maar niet met de room manager. Een extra optie die je kunt aanschaffen zal je gasten de weg wijzen, maar ook worden de actuele bezettingen per ruimte getoond in een overzichtelijk overzicht. De software is eenvoudig te integreren in de software, laat je bezoekers niet te laat komen voor een bijeenkomst maar wijs ze eenvoudig de weg met wayfinding. Met gebruik van detectiesensoren, kan zelfs een vergadering worden geannuleerd.

Simpel reserveren

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen om reserveringen door je klanten online te laten doen, in een paar muisklikken kunnen gasten met de room manager een zaal reserveren. Bij de reservering worden direct de mogelijkheden getoont die er zijn, aan de buitenkant van de zaal hangt een display die exact aangeeft hoelang de ruimte nog bezet is. Ook voor het aangeven van storingen kun je het systeem perfect gebruiken, met een simpele druk op de knop wordt de technische dienst ingeseind om het euvel te verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *