Gebruik deze tips om het maximale uit je leven te halen!

Heb je wel eens het gevoel dat je meer uit jezelf kan halen dan dat je op dit moment doet? Soms kan je best even vastzitten met jezelf, en dat is helemaal niet erg! Juist in deze moeilijkere periodes zal je ervoor zorgen dat je zoekt naar nieuwe oplossingen en er helemaal voor te gaan. Deze twee tips zullen je helpen om jouw persoonlijke verbeteringen continu in de groei te houden!

Leer affirmaties te gebruiken

Affirmaties zijn positieve, krachtige en aanmoedigende uitspraken die je doet om jezelf in de juiste gemoedstoestand te brengen. Vele onderzoeken wijzen uit dat het beoefenen van affirmaties helpt bij het activeren van de delen van de hersenen die je gelukkig en positief maken. Enkele voorbeelden van affirmaties die je kunt gebruiken zijn: “Ik ben vandaag herboren – gisteren doet er niet toe. Ik ben zo goed als wat ik leer, wat ik creëer, wie ik beïnvloed en wat ik vandaag inspireer”. – “Ik geloof erin dat het allemaal goedkomt, ik ga op pad naar waar het universum mij wilt hebben en ik zorg ervoor dat ik mij intuïtief laat leiden. Tegenslag laat mij inzien wat ik beter moet doen’’.

Kies een coach om je te helpen met jouw groei

Mocht je je echt willen toespitsen om jezelf te maximaliseren op een specifiek vlak of interesse, dan kan het wel eens slim zijn om een coach onder armen te nemen. Aangezien een coach andere aspecten van jou kan opmerken dan waar je zelf bewust van was, kan een coach helpen om een nieuwe route in te slaan. Als je op zoek bent naar een geschikte coach, neem dan eens een kijkje op Ubuntum. Ubuntum geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende coaches op het gebied van onder andere persoonlijke groei, gezondheid en relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *