Goedkoop pakketten versturen

Vrachtvervoer is duur, maar er zijn manieren om uw pakket goedkoper naar het buitenland te sturen. Eén manier om goedkoop te verzenden is per zeevracht. Deze optie is veel goedkoper dan luchtvracht, maar houd er rekening mee dat je mogelijk te maken krijgt met de douane. Als je voor deze optie kiest, kan het zijn dat je extra kosten moet betalen voor de afhandeling van het pakket. Als u van plan bent uw pakket tijdens de feestdagen naar het buitenland te sturen, kan het zijn dat u een meerprijs moet betalen voor de verzending. Zo kan u goedkoop pakket versturen buitenland. Wilt u meer leren over hoe u goedkoop uw pakketten naar het buitenland kan versturen? Lees dan deze blog! 

Transport selecteren

Als u van plan bent om grote pakketten naar het buitenland te sturen, moet u ervoor zorgen dat u de prijs van de verzendservice controleert. De goedkoopste manier om een pakket te verzenden is via POSTNL, die begint bij 3,19 voor een pakket van een kilo. Je moet je er echter van bewust zijn dat dit de langzaamste optie is en geen verzekering of tracking omvat. Als u uw pakket snel geleverd wilt hebben, kunt u UPS of DHL gebruiken.

 

U kunt het gewicht van uw pakket controleren voordat u het verzendt. De vervoerder zal het gewicht bepalen op basis van de minimale dichtheid of volumetrische ruimte van uw pakket. Op basis van dit gewicht zullen zij u vervolgens kosten in rekening brengen. Wanneer u breekbare goederen verzendt, zorg er dan voor dat u een vervoerder kiest die gespecialiseerd is in de behandeling van dit soort zendingen. Zij zullen u waarschijnlijk minder aanrekenen dan een bedrijf dat dit soort zendingen niet behandelt. De kosten zullen echter de tijd weerspiegelen die uw pakket zal worden vertraagd.

Levering Schema 

Het leveringsschema is een belangrijke overweging bij het verzenden van goederen naar het buitenland. Het is het beste om meerdere pakketten tegelijk te versturen, zodat ze niet te lang opgeslagen hoeven te worden. Het gebruik van een vervoerder is ook goedkoper dan het verzenden van een pakket per vliegtuig. Toch moet u bij de keuze van de dienst rekening houden met de leveringsdatum. Als u een klein pakket verstuurt, kan het raadzaam zijn om een kartonnen doos te gebruiken in plaats van een plastic zak. Zeker voor een lang pakket is de kans dat dozen op een lange route beschadigen een stuk groter wanneer u deze verpakt in plastic. 

 

Het kiezen van een goedkope internationale verzendservice is essentieel als u van plan bent om een pakket naar het buitenland te verzenden. De meeste grote transporteurs verdelen het land in verschillende verzendzones en berekenen de verzendkosten op basis van de afgelegde afstand. Voor kleine pakketten kunt u door minder verzendzones verzenden dan voor grotere of oversized pakketten. Maar houd er rekening mee dat u mogelijk extra kosten moet betalen voor te grote en zware pakketten. Kies ook voor een verzendservice die economy shipping aanbiedt.

Tarieven en grootte 

Het verzendtarief varieert afhankelijk van hoe zwaar het pakket is. De meeste pakketten kunnen met UPS of FedEx worden verzonden. Voor grotere stukken kunt u het beste DHL of TrakPak gebruiken. Deze twee bedrijven zijn de goedkoopste internationale koeriersdiensten. Als u een zwaarder pakket wilt versturen, kunt u het beste kiezen voor DHL. De prijs van de verzendservice is afhankelijk van de verzend zone waar het pakket naartoe wordt gestuurd. Het is een prima manier om een groot pakket naar het buitenland te versturen.

 

Als u een groot pakket verstuurt, zult u een koeriersdienst moeten kiezen die nachtlevering kan garanderen. Hoewel USPS de goedkoopste optie biedt, is deze minder betrouwbaar dan UPS en FedEx. Het kan een betere optie zijn om het artikel in een plaatselijke winkel te kopen om verzendkosten te vermijden. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om een groot pakket te verzenden, kunt u gebruik maken van een vrachtvervoerder om de kosten van uw pakket te verlagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *