Hoe houd je je bedrijfspand gemakkelijk schoon?

Als je een leidinggevende functie hebt binnen een bedrijf, heb je waarschijnlijk meer taken dan enkel het doen van het ‘echte werk’. Jouw takenpakket bestaat dan ook uit het leiding geven aan anderen. Dit is een belangrijke taak. Daarnaast is het ook zo dat je mee mag denken over bepaalde innovaties en verbeterpunten van het bedrijf waarvoor je werkt. Als je merkt dat het pand van waaruit je werkgever opereert vaak niet schoon is, is het tijd om hier iets aan te doen. Dat kan op verschillende manieren.

Zorg voor voldoende vuilnisbakken

Wanneer je het idee hebt dat er nog veel winst valt te behalen op het gebied van het schoonhouden van het pand van waaruit het bedrijf waarvoor je werkt opereert, is het zaak om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Dit is extra belangrijk als het vaak voorkomt dat er klanten of zakenrelaties langskomen in dit pand. Dan is het logischerwijs extra van belang dat alles goed schoon is. Daarom kan het een goede eerste stap zijn om meer prullenbakken te plaatsen. 

 

Dit zorgt er namelijk voor dat steeds meer mensen hun afval in de vuilnisbak zullen gooien. Als je als bedrijf erg begaan bent met het milieu, is het een goed idee om prullenbakken aan te schaffen waarin het afval gescheiden kan worden. Wanneer je meer vuilnisbakken in het pand van het bedrijf hebt laten plaatsen, is het natuurlijk van belang dat je wel over voldoende vuilniszakken beschikt. Het is dan erg verstandig om in één keer een grote partij Komo vuilniszakken aan te schaffen als bedrijf. Zo weet je zeker dat je je hier voorlopig geen zorgen over hoeft te maken. 

Houd de toiletten goed schoon

Het is van belang dat de toiletten van je bedrijf goed schoon zijn. Als dit niet het geval is, komt dat erg slecht over tegenover klanten en zakenrelaties die eens langskomen bij het bedrijf. Er zijn een aantal zaken waarop je moet letten wanneer je de toiletten van een bedrijf gaat inrichten. Allereerst is het van belang dat er voldoende prullenbakken zijn wanneer er papier wordt gebruikt om je handen af te drogen. Echter, je kunt er ook voor kiezen om een handdoek dispenser aan te schaffen die niet werkt met papier. Hier zit dan een rol handdoek in waardoor mensen hun handen hiermee af kunnen drogen. Dit is ideaal aangezien er geen afval overblijft wanneer mensen hun handen hebben gewassen. Vooral de schoonmakers zullen hier ontzettend blij mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *