Ik zoek werk, waar kan ik mezelf ontwikkelen?

Tegenwoordig zijn er erg veel mensen die opzoek zijn naar een baan om te starten met werken, of zijn zij juist op zoek naar een nieuwe uitdaging in hun carrière. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe stap in je carrière, ben je hoogstwaarschijnlijk net afgestudeerd of heb je al enigszins werkervaring. Het is daarom aan te raden om een CV aan te maken, maar is jezelf presenteren en weten te verkopen misschien nog wel beter. Beschrijf in je motivatiebrief wat je skills zijn, geef hier voorbeelden van en gebruik bijvoorbeeld je netwerk op LinkedIn om zo in contact te komen met je connecties. Hoe kom je nu met de juiste mensen in contact, waar vind je nu geschikte vacatures en waar zyl je nu beschikken over een baangarantie? Wij geven je graag een aantal tips!

Werken via een uitzendbureau

Denk jij ook wel eens bij jezelf ‘ik zoek werk’ maar vind je het lastig om daadwerkelijk een baan te vinden? Wellicht dat het dan een idee is om aan de slag te gaan bij een uitzendbureau. Het uitzendbureau biedt jou de mogelijkheid om aan de slag t0e gaan voor een functie bij een onderneming in de randstad. Zo is het uitzendbureau altijd op zoek naar handige handjes, zorgzame types en vroege vogels. een uitzendbureau weet namelijk werknemers aan te leveren in verschillende soorten branches, waardoor er ook zeker een geschikte werkplek en vacature voor jou te vinden is. Same  met het uitzendbureau zal je gaan kijken naar je interesses en kwaliteiten, om op basis hiervan een baan te vinden die écht bij je past. Of je nu kiest voor een vaste baan of een bijbaan als student in de zomervakantie, voor de juiste baan en in de meeste gevallen gegarandeerd werk, is het zeker aan te raden om eens te kijken bij een uitzendbureau!

Ontwikkel jezelf in je nieuwe baan!

Wanneer je bij het uitzendbureau terecht bent gekomen bij een bedrijf en hier een functie weet te vervullen om de werknemers te vervangen of juist bij te springen, kun je kijken naar de verdere stappen. Via het uitzendbureau krijg je meestal contracten voor een korte periode, maar wanneer het werk van beide kanten bevalt kun je ook kiezen voor een contract voor de langere termijn, Je kunt in dienst blijven bij het uitzendbureau, maar kun je vanuit hier ook intrekken als werknemer bij het bedrijf waar je bezig bent. Vanuit hier zul je jezelf verder gaan ontwikkelen en specialiseren in een bepaald vakgebied, waar een uitzendbureau de springplank voor zal zijn en je op weg zal helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *