Interesse in Power BI? Volg dan een cursus hierin

laptop

Staat goed op het cv

Leer Power BI als je jouw cv wilt uitbreiden met verschillende vaardigheden die in de wereld van de technologie en vooruitgang handig kunnen zijn. Power BI is een cursus waarbij je leert hoe je een grote hoeveelheid data op een nette en duidelijke manier kunt visualiseren. Deze skill is erg belangrijk als je kijkt naar vele bedrijven die bijvoorbeeld willen weten hoe hun verkopen er voor staan of hoe klanten over het bedrijf denken. Met een Power BI kun jij ervoor zorgen dat deze data voor mensen die er weer mee moeten werken duidelijk en interessant wordt. Het cv is iets waar een werknemer eigenlijk altijd wel naar vraagt omdat dit het eerste is wat je laat zien aan een werkgever en hier jij jouw skills op moet tonen en daarbij kunnen aanvullende cursussen zeker helpen. Zo laat je zien dat je jezelf wilt ontwikkelen.

Interessant voor bedrijven

Niet alleen staat het goed voor jouzelf als representatie van jouw skills, ook kan het een extra aantrekkelijker factor voor ene bedrijf zijn om juist jou in plaats van iemand die ook marketing skills heeft maar niet deze Power BI training heeft gevolgd aan te nemen omdat jij dus snel de berg data dat een bedrijf binnen krijgt op een professionele manier kunt verwerken en ervoor zorgt dat andere takken van het bedrijf hier geen omkijken naar hebben en met jouw grafische tekeningen weer snel aan de slag kunnen. Je bent dus een sterke tussenschakel tussen alle data dat binnenkomt en de mensen die hier iets mee moeten gaan doen. 

Al doende leert men

Door het volgen van een Power BI cursus leer je heel goed de basis van dataverwerking. In een bedrijf kun je dan weer door middel van deze tools te gebruiken leren en ontdek je steeds meer over dataverwerking en ook kun je patronen herkennen. doordat jij degene bent die de data als eerste ziet en hiermee aan de slag gaat kun je dus ook van data leren en hier weer verdere kennis mee opdoen voor het bedrijf en hiermee dus ook een sterkere positie voor jezelf creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *