Licht is belangrijk

Bouw je een nieuw huis of verbouw je dit? Misschien heb je dat al gedaan, veel geld uitgegeven, mooie meubels gekocht en ziet de ruimte er nog steeds niet zo spannend of bijzonder uit als je had verwacht? Misschien is het de verlichting die helaas onvoldoende is of over het hoofd wordt gezien. Misschien is er niet genoeg aandacht besteed aan de verlichting. Niets zal er op zijn best uitzien of goed functioneren zonder de juiste verlichting. Geen kleuren of texturen, afwerkingen of stoffen zullen aantonen hoeveel tijd en zorg er aan hun selectie is besteed zonder de juiste verlichting, gedetailleerde planning en gebruik.

Nieuwe ruimtes

Als je een nieuw huis bouwt, zijn de mogelijkheden eindeloos, maar je moet van tevoren jouw opties kennen om goed te plannen en te budgetteren. Je kunt niet alleen een plan opstellen dat geschikt is voor alle functies, maar het kan ook esthetisch spannend en veilig zijn. Ten eerste, hoe ga je de ruimte gebruiken en wat breng je naar de ruimte? Op welke gebieden ga je bijvoorbeeld spelen, rusten, lezen of werken? Deze functies hebben verschillende verlichtingsvereisten, om nog maar te zwijgen van hogere verlichtingsniveaus die nodig zijn voor alle ruimtes voor algemene reiniging.

Voor iedereen

Ten slotte moet iedereen met al deze situaties rekening houden met groen ontwerp. Kiezen voor energiezuinige verlichting helpt geld te besparen en helpt het milieu te koesteren. Van iets eenvoudigs als het vervangen van gloeilampen tot het installeren van zonnepanelen, er zijn veel opties voor groen ontwerp. Als je bedenkt dat 90 procent van de energie van een standaardlamp naar verwarming gaat, wat dan meer kost om de ruimte te voorzien van airconditioning, kun j overwegen om te beginnen met het vervangen van sommige gebieden zoals keuken, wasplaats, thuiskantoor, enz. Door spaarlampen (compacte fluorescerende lampen). Ben jij op zoek naar hanglampen? Dan wil ik je graag doorverwijzen naar de volgende link: https://www.delampjesfabriek.nl/lampen/hanglampen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *