Machine behandelen

hijskraan

Eens in de zoveel tijd is het helaas weer nodig. Je machine is weer toe aan een onderhoudsbeurt. De lak is beschadigd en ook wel even toe aan een opfrisbeurt. Hiervoor kun je goed terecht bij Spuiterij Gouweleeuw. Gouweleeuw heeft jarenlange ervaring op het gebied van stralen, spuiten, scooperen van allerlei machines, wagens, etc. Geen klus is te groot of te klein.

Bekijk ook:
Kraan spuiten

Het traject

Elk traject begint bij het demonteren van het object. Alle onderdelen, groot en zwaar, klein en licht, voorzien van hydrauliek of elektronica, alles wordt gedemonteerd. Tijdens dit proces wordt direct goed gecontroleerd op roestvorming. Deze plekken krijgen vervolgens ook de nodige extra aandacht. Vervolgens zal alles gereinigd worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse schoonmaaktechnieken en ontvetters. Mocht er sprake zijn van beschadiging of een technische storing, dan wordt dit verholpen door onze monteurs. Vervolgens begint de voorbewerking. Dit is het meest tijdrovende proces en tevens ook een van de belangrijkste. Er wordt geschuurd, de roestplekken worden verwijderd, dit moet allemaal zeer grondig gebeuren. Direct na dit traject wordt een chromaatvrije, tweecomponenten epoxyprimer-surfacer aangebracht. Dit werkt direct als basis voor het aanbrengen van de verf- en laksystemen. Vervolgens zal de machine worden gespoten met een hoogwaardig verf- en laksysteem. Dit voor een langere levensduur en een professionele uitstraling. Als laatste zal de machine weer in elkaar worden gezet.

Gouweleeuw

Gouweleeuw is gespecialiseerd in het spuiten van groot, klein, zwaar en licht materieel. Gouweleeuw ontzorgt u bij dit gehele traject van A tot Z. Wij denken met de klant mee, geven deskundig advies en houden rekening met de bepaalde gebruikscondities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *