Met jouw bedrijfsnaam bedrukte aanstekers uitdelen: garantie voor goede reclame

Aansteker bedrukken

Een uitstekende website en goed doordachte online marketingcampagnes. Daarover beschikt tegenwoordig bijna elk bedrijf, en terecht. Echter is het zaak om wat betreft adverteren de focus niet alleen op het online gedeelte te hebben. Er is en blijft namelijk ook nog een leven buiten het internet om en dat geldt dus ook voor het maken van reclame. Welnu, een van de beste manieren om offline te adverteren is nog altijd door het uitdelen van promotieartikelen. Inderdaad, deze deel je dan gratis uit, wat een (kleine) kostenpost als gevolg heeft, maar zolang je ervoor zorgt dat mensen blij zijn met het gratis ontvangen product, dan zullen ze het wel degelijk gaan gebruiken. Dit kan alleen maar een gunstig effect hebben op de naamsbekendheid van je onderneming. Een voorwerp dat uitermate geschikt is voor deze marketingtruc is een aansteker. Laat bij wijze van proef bijvoorbeeld eens een aansteker bedrukken en kijk of je tevreden bent met het resultaat. Is dit het geval, dan kun je overgaan tot het laten bedrukken van tientallen of zelfs honderden aanstekers tegelijk.

Aansteker bedrukken

Met welke gespecialiseerde drukker ga je in zee?

Voor het bedrukken van aanstekers schakel je normaliter een externe specialist in die het bedrukken van voorwerpen tot kunst heeft verheven. Kies dan zeker een bedrijf die voldoet aan deze aspecten:

  • Een drukker die de beschikking heeft over een kleurenwaaier met (enorm) veel verschillende kleuren, zodat je de achtergrondkleur van de aansteker kunt laten passen bij de kleuren van je bedrijfslogo. 
  • Een specialist die verscheidene druktechnieken kan toepassen.
  • Een partner die flexibel werkt en waar je je te drukken afbeelden op verschillende manieren met gemak kunt aanleveren.
  • Een drukker die geen probleem maakt van een gratis drukproef. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *