Mijn eigen bedrijf

Ik ben degene op kantoor met nieuwe ideeën. Wat kan beter. Hoe ziet het er mooier uit. Waardoor kunnen ze meer verkopen. Hoe worden ze beter zichtbaar. Enzovoort. 

Maar ja, die leidinggevende doet niks met al mijn goede plannen. Dat is zo frustrerend. Want ik weet gewoon dat het veel beter kan. Langzamerhand groeit mijn onvrede. En dan komt er een reorganisatie. En drie keer raden wie er uit moet. Juist ja, degene met die vernieuwende ideeën. In eerste instantie natuurlijk super frustrerend, maar tevens ook een fantastische kans. 

Want met al die goede ideeën kan ik natuurlijk mijn eigen bedrijf beginnen. Best veel waar ik aan moet denken. Mijn logo, hoe gaat dat eruit zien? Ik weet wat ik wil uitstralen, maar hoe komt dat er dan uit te zien? Hierbij heb ik echt geweldige hulp bij gekregen van de letterconcurrent. Ze denken met je mee en hebben frisse en creatieve ideeën. 

In eerste instantie begin ik vanuit huis, maar ik heb het zo druk dat ik elke avond tot 10 uur aan het werk ben. Eigenlijk heb ik hulp nodig. Maar ja, dan moet ik wel iemand aannemen en daar horen verplichtingen bij. Best wel spannend om te doen. En de medewerker zal vanuit huis moeten gaan werken. En hoe vind ik dan iemand die ik vertrouw? Gelukkig heb ik contact gehouden met mijn vroegere collega’s. En mijn directe collega heeft wel interesse om bij te gaan werken. We hebben duidelijke afspraken gemaakt. Dat was voor haar natuurlijk ook een risico, maar zonder risico’s te nemen kom je niet vooruit. Na een half jaar blijkt dat het zo goed gaat, dat ik een eigen ruimte kan huren. Die wil ik graag mooi inrichten maar alles nieuw kopen kost ook veel geld en dat wil ik liever steken in de groei van mijn bedrijf. Door gebruikt kantoor meubilair te kopen ben ik stukken goedkoper uit. Maar ik wil wel dat het er strak uitziet. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij een bedrijf dat meubels wrapt. Een super mooie oplossing. Het ziet er super gaaf uit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *