Nieuwe vloer kiezen voor in huis

coretec pvc

Coretec pvc is een luxe plank vloer. Dit is een type vloer dat is gemaakt van polyvinylchloride harsen (PVC), die worden gesmolten en gemengd met een verscheidenheid aan aanvullende stoffen, zoals stabilisatoren en fungicide, om duurzame en veerkrachtige materialen te creëren die vervolgens worden geperst tot meerlaagse planken die eruit zien als hardhouten vloeren.

Coretec is een vloer die niet genageld of gelijmd hoeft te worden aan de ondergrond. De tegels of planken daarentegen klikken op hun plaats. Het is een fantastische optie om LVT en laminaatvloeren te lijmen.

De opbouw

Coretec vloeren zijn opgebouwd uit vele lagen die aan elkaar zijn geklemd.

Deze componenten bestaan ​​uit een top slijtlaag, een luxe sierlaag en gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en nieuw PVC in het geval van Coretec Plus. Kurk is de laatste laag en zorgt voor warmte, geluidsabsorptie en comfort onder de voeten. 

coretec pvc

Waarom Coretec?

Het feit dat Coretec een 100 procent waterdichte vloer optie is, is het meest populaire argument om het in jouw huis te plaatsen. Het kan dus in vochtige gebieden worden geïnstalleerd en zal niet opzwellen bij blootstelling aan water. Dit omvat keukens, badkamers, ingangen en kelders.

Bovendien zal het onder normale omstandigheden niet uitzetten of krimpen, waardoor er geen uitbreidingsstrips in grote ruimtes nodig zijn.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het verkrijgbaar is in verschillende modellen. Coretec Plus is verkrijgbaar in een breed scala aan houtstructuren, waaronder rustieke uitstralingen, meerkleurige planken en zelfs extra brede en extra lange planken. Met de stijl kun je een uniek, authentiek ogend vloerontwerp maken. 

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen bepalen dat houten vloeren niet geschikt zijn voor jouw huis. Het kan een financiële kwestie zijn, of het kan een zorg zijn over duurzaamheid, warmte of vochtigheid. Dit sluit echter niet uit dat een houtafwerking mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *