Populaire accessoires voor mannen op een rijtje

Dat vrouwen veel accessoires met zich meedragen is een feit. Denk hierbij aan oorbellen, horloges, tassen, armbandjes, enkelbandjes (niet die van de politie), kettingen en noem het allemaal nog maar op! Maar wist je dat mannen ook steeds meer aan fashion denken en daarom dus ook aan andere zaken dan alleen het nodige. We vertellen je graag welke accessoires op dit moment helemaal hip zijn bij de mannen. Lees je met ons mee?

Armbanden

Steeds meer mannen kiezen er ook voor om armbanden te kopen. Vaak zie je dit bij de wat stoerdere man omdat ze dit ook mooi kunnen dragen. Een paar jaar geleden werd Buddha to Buddha mateloos populair, ook onder de mannen, en vonden deze armbanden gretig trek. Nu zie je dat er steeds meer merken ontstaan die ook van deze armbanden verkopen. Niet alleen in het zilver maar ook in allerlei andere materialen. Hierdoor heb je als man altijd de keuze qua budget maar ook qua stijl.

Ringen

Het is nogal logisch dat een getrouwde man een ring draagt maar je ziet dat ook steeds meer mannen kiezen voor bling bling. Zeker binnen bepaalde culturen is het dragen van goud een must. Dan kan je dus ook denken aan gouden ringen. Maar we zien sowieso een toename in het aantal ringen voor mannen. Van zilver tot aan goud, het is er allemaal.

Horloges

Horloges zijn tot op heden altijd wel de belangrijkste mode items voor mannen. Al vele jaren terug. Dat komt doordat een horloge, zeker vroeger, ideaal was om de tijd bij te houden. Tegenwoordig heb je natuurlijk een mobieltje en is een horloge vaak meer een fashion item geworden dan het praktische gedeelte (tijd bekijken) waar het vroeger voor was ontwikkeld. Populaire merken zijn Hugo Boss, Fossil, Emporio Armani en nog veel meer. Heb jij al zo’n mooi horloge?