Populairste schoenen in de winter

De winter is weer in aantocht, en zoals ze met Game of Thrones zouden zeggen “Winter is coming”. Het is dus weer tijd om je zomerkleding langzaam aan op te bergen en de wat dikkere kleding er rustig weer bij te pakken. Hopelijk krijgen we nog een aantal mooie warme dagen maar de kans is groot dat we een echte winter te verduren krijgen. En dan wil je jezelf wel goed voorbereiden op wat er komen gaat. Daarom hebben we een blog geschreven over de populairste winterschoenen! Lees je met ons mee?

Ugg

Wie kent de wereldberoemde Uggs niet?! Deze lekkere warme pantoffels zijn gigantisch populair onder de jeugd geworden sinds enkele jaren geleden. Zo’n 10 jaar geleden liep plotseling iedereen op de populaire Uggs. En je kom er dus helemaal niet aan ontkomen doordat werkelijk iedereen er ook mee rondliep. De Uggs werden mateloos populair doordat ze ontzettend warm van binnen zijn. Hierdoor kan je lekker met je blote voeten instappen en genieten van warme voeten, zelfs in de winter! Niet alleen de laarsjes waren populair onder zowel mannen als vrouwen maar ook de pantoffels. En zeker die pantoffels hebben aan populariteit gewonnen de laatste jaren ook onder de ouderen.

Timberland

Buiten Uggs zijn er nog de populaire Timberlands. Deze schoenen worden ook door zowel mannen als vrouwen gedragen maar zijn toch meer mannen schoenen. Al zie je dat ook vrouwen steeds meer interesse krijgen in deze mooie schoenen. Deze robuuste schoenen kunnen wel tegen een stootje en zijn daardoor ideaal. Ook heerlijk voor de wintermaanden om lekker mee te lopen.

Verschil tussen mannen en vrouwen

Er is toch wel een verschil in winterschoenen voor mannen en vrouwen. Vrouwen kiezen iets eerder voor een merk als Ugg of Via Vai vanwege de warmte binnen de scoen en mannen kiezen eerder voor het robuuste zoals de Timerblands.