Promotieartikel of origineel cadeau? Sleutelhangers zijn er zeer geschikt voor

sleutelhangers

Een groot deel van de ondernemers houdt elk jaar weer een budget vrij voor relatiegeschenken. Hier vallen daadwerkelijk cadeaus onder die men dan geeft aan bijvoorbeeld (eigenaren van) bedrijven waarmee nauw samengewerkt wordt, maar ook presentjes aan het personeel horen erbij. Daarbij kun je denken aan kerstpakketten en presentjes voor bijzondere gebeurtenissen, al kunnen cadeaus ook zonder specifieke reden worden gegeven. En tenslotte worden door bedrijven regelmatig cadeautjes verstrekt aan wildvreemden, namelijk aan mensen die als potentiële klanten gezien kunnen worden. In het laatste geval spreken we ook wel van promotieartikelen. Vooral, maar niet alleen, als promotieartikelen zijn sleutelhangers bijzonder geschikt. Sleutelhangers kun je namelijk voor weinig geld in grote aantallen bestellen en nog met bedrukking ook. Deze bedrukking behelst dan bijvoorbeeld het logo van je organisatie.

sleutelhangers

Besteed je opdracht uit aan een drukkerij met deze kenmerken

Als je er inderdaad voor kiest om zakenrelaties, je werknemers of potentiële klanten een sleutelhanger met bedrukking cadeau te doen, dan zul je op zoek moeten naar een externe specialist in het zetten van bedrukkingen op voorwerpen. In dat kader is het verstandig een professional te proberen te vinden met (onder andere) de volgende kenmerken:

  • Men heeft diverse soorten sleutelhangers in het assortiment die je zou kunnen laten bedrukken, dus ook sleutelhangers met extra functionaliteiten.
  • Het is mogelijk dat je eerst gratis een proefdruk krijgt, oftewel één enkele bedrukte sleutelhanger als proef. Voordat je een hele partij laat bedrukken zou je dan dus nog het design kunnen laten aanpassen.
  • Men beschikt over verschillende druktechnieken, ook omdat ze verscheidene producten van bedrukking voorzien.
  • Ook voor grote aantallen sleutelhangers hanteren ze een niet al te lange levertijd.
  • Als het om een bestelling met een groot bedrag gaat worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *