Raamstickers ter promotie van je bedrijf

raamstickers

Wist je dat een kantoor met lege ramen misschien wel de grootste gemiste kans is voor je bedrijf? Want een raam is een groot oppervlak waar je doorheen kunt kijken maar waar dus ook iets mee gedaan kan worden. Raamstickers zijn de perfecte manier om al die loze ruimte toch te benutten.

raamstickers

Vanaf de straat

Met name als je een kantoor hebt met ramen die vanaf de straat te zien zijn dan is het gebruik van raamstickers absoluut een aanrader. Raamstickers plak je op allerlei soorten ramen. Je kunt zelf beslissen of je het hele raam wil bedekken of slechts een deel ervan. Het gaat vooral om de inhoud van de sticker. Je kunt namelijk op die manier een logo in je raam verwerken. Mensen zullen jouw logo gaan herkennen en voor je het weet begrijpt iedereen dat jouw bedrijf daar zit.

raamstickers

Het hele raam bedekken

Een raamsticker die het volledige raam bedekt is absoluut gaaf om te zien. Je valt sowieso op en dat is natuurlijk wat je wil. Maar het hindert ook wel je kantoor. Je kunt namelijk niet meer of niet meer heel goed naar buiten kijken. Daar moet je wel tegen kunnen. Bovendien komt er veel minder zonlicht binnen en dat is ook niet voor iedereen een pretje. Met name in de winter is het heel prettig als je op kantoor genoeg licht binnenkrijgt. Er zijn trouwens wel raamstickers die deels licht doorlaten zodat je dit probleem niet hebt.