Ringband om alles te ordenen

chaos

Wanneer je papieren en formulieren op een professionele wijze wilt ordenen, dan heb je met een ringband een perfect geschikte map. De ringband kun je namelijk in je eigen stijl laten maken, zodat deze mooi aansluit bij je bedrijf. Een nette archiefkast met mooie ringbanden valt de gasten en klanten direct op, nog maar niet te spreken over de papieren die erin zitten en zorgen voor een professionele administratie. De map is te voorzien van diverse handige extra’s, die het gebruik nog makkelijker maken.

Perfect om mee te nemen naar de klanten

Wanneer je vaak naar klanten moet om en papierwerk mee moet nemen, is een ringband de perfecte map om al je papieren in op te bergen en professioneel over te komen bij de klant. De eerste indruk is of je netjes de administratie op orde hebt, en niet direct moet zoeken tussen een berg papieren. Door gebruik te maken van tabbladen, scheidt je de verschillende soorten papieren en heb je binnen een handomdraai de juiste papieren voor je klanten.

ringband

Mappen om offertes in op te bergen

Maak je een offerte voor een klant dan wil je deze natuurlijk op een professionele wijze presenteren aan de klant, hiervoor heb je niet perse een ringband nodig maar een kartonnen mapje voldoet ook. Wel is het mogelijk om deze mapjes ook dezelfde huisstijl mee te geven als de rest van de grotere mappen, op deze manier creëer je een huisstijl voor al je mappen en ordners. Iedereen ziet direct dat je als bedrijf je zaakjes goed op orde hebt en financieel ook een goed plaatje neer kunt leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *