Samsung A50 hoesje

samsung a50 hoesje

Heb je de alom bewierookte en zeer functionele Samsung A50 in je bezit dan wil je deze fraaie smartphone uiteraard graag beschermen en zoek je een hoes die jouw smartphone tussen alle andere telefoons herkenbaar houdt. Weet dan dat er ongelooflijk veel te kiezen is als het om een Samsung A50 hoesje gaat. De soorten en maten, kleuren en bedrukkingen en de optionele functionaliteiten zijn ongelooflijk groot. Ga er maar eens goed voor zitten als jij het voor jou perfecte hoesje gaat zoeken. Daar ben je wel even zoet mee namelijk. Dat betekent echter ook meteen dat het door jou gedroomde hoesje daar ook bij zit.

Verschillende designs

In verschillende basiskleuren leverbaar

De basiskleuren die aangeboden worden als we kijken naar het Samsung A50 hoesje zijn zwart, rood grijs, groen en blauw. Er is ook standaard een zwart-witte variant beschikbaar, een variant die je kunt vergelijken met het dambord motief. Wat betreft de bedrukkingen van dit hoesje voor de Samsung A50 kun je onder meer kiezen uit de thema’s bloemen, dieren, figuurtjes, hartjes en de natuur. En op die thema’s vind je vervolgens nog tal van leuke varianten.

Bescherming

Ook ruimte voor je pasjes en voor muntgeld

Je kunt een sober hoesje voor je smartphone kopen, je kunt echter ook een hoesje kopen die behalve aan de smartphone ook ruimte biedt aan pasjes en muntgeld. Of die ook een sta-functie hebben, zodat je de smartphone op tafel kunt zetten om gemakkelijker naar leuke video’s te kijken. Desgewenst kies je voor een cover met een magneetsluiting.