Snel zekerheid dankzij een sneltest op locatie

bedrijfsunits

Je hebt een bedrijf en je hebt twijfel over corona in jouw bedrijf. Zijn er medewerkers die corona gerelateerde klachten hebben zoals, koorts, droge hoest of benauwdheid? Zijn er medewerkers die in contact zijn geweest met mensen die besmet zijn met het coronavirus? Wellicht zijn die medewerkers ook besmet geraakt. Als eigenaar van een bedrijf wil je natuurlijk snel weten of er werknemers besmet zijn geraakt met het coronavirus. Alleen werknemers die niet besmet zijn kunnen naar klanten van jouw bedrijf worden gestuurd. Je kiest voor zekerheid door een corona sneltest op locatie laten doen. Uiteraard kan de afspraak voor een sneltest online worden gemaakt.

Binnen 15 minuten uitslag van de test

Je hebt dus gekozen voor een corona sneltest op locatie laten doen. Er wordt dan een corona antigeen sneltest afgenomen bij de werknemers van het bedrijf. Slechts 15 minuten na de afname van de test krijgen de werknemers de uitslag. Ze weten dus heel snel of ze besmet zijn. Is de uitslag negatief? Dan weten werknemers zeker dat ze inzetbaar zijn en dat ze veilig kunnen blijven werken. Zijn de testuitslagen negatief? Dan hebben de sneltesten een bijdrage geleverd aan de continuïteit van jouw bedrijf, want de werknemers van jouw bedrijf kunnen klanten blijven bezoeken.

Kiezen voor een sneltest

Waarom kiezen voor een corona sneltest op locatie laten doen? Je kunt, zoals al eerder opgemerkt, kiezen voor een sneltest als je snel wilt weten of jouw werknemers besmet zijn met het coronavirus. De sneltest is dan een goed alternatief voor een test bij de GGD, want voor deze sneltest bestaat vaak een lange wachttijd. Is er een bewezen besmetting van een werknemer binnen jouw bedrijf? Door het corona sneltest op locatie laten doen weet je dan snel of deze werknemer andere werknemers heeft besmet. Moeten er werknemers op reis voor hun werk? Met een sneltest kun je dan te weten komen of die werknemers voor vertrek besmet zijn met het coronavirus. Is het voor jouw werknemers niet altijd mogelijk om afstand te houden? Door regelmatig afnemen van sneltesten bij die werknemers kun je dan te weten of er werknemers zijn die besmet zijn geraakt met het coronavirus. Het regelmatig testen van werknemers die intensief contact hebben met elkaar of met hun klanten zorgt er dus voor dat ze veilig kunnen blijven werken. Zo kunnen deze sneltesten bijvoorbeeld gebruikt worden om leraren regelmatig te testen.

Snelheid en kwaliteit

Bij het corona sneltest op locatie laten doen is zowel snelheid als kwaliteit belangrijk. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Er worden uitsluitend goedgekeurde teksten met een CE-certificatie gebruikt. Bovendien worden alle testen afgenomen door getraind en gecertificeerd zorgpersoneel. Een sneltest is dus een betrouwbare test. Je weet na de afname van de sneltesten zeker of er corona aanwezig is binnen jouw bedrijf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *