Urenregistratie app speciaal voor chauffeurs ontworpen

Urenregistratie is vaak niet het leukste werk, al helemaal niet wanneer je er dagelijks mee bezig moet. Daarom is het fijn als dit sneller kan en je er dus minder tijd mee kwijt bent. Data2Track biedt hier een oplossing voor. In hun app kun je nu namelijk gemakkelijk je tijden registreren, het is overzichtelijk en neemt een hoop minder tijd in beslag. Voor veel chauffeurs is dit ideaal, er gaat namelijk vaak een hoop tijd verloren met het verwerken van gewerkte uren. Verder zijn veel apps nu niet geoptimaliseerd voor op de telefoon of zelfs niet te gebruiken binnen de cabine. Dit kan nu dus door de vooruitstrevende techniek opgelost worden.

Stops

Urenregistratie is meer dan enkel invoeren hoelang je aan het rijden bent en hoe laat je aankomt, vaak moeten ook de stops gedetailleerd verwerkt worden en dat is vaak niet makkelijk wanneer je ook nog allerlei andere dingen in je hoofd moet onthouden. Verder is urenverwerking voor het hoofdkantoor uitermate belangrijk zo kunnen zij de ladingen in de gaten houden en weten ze ook wanneer het eventueel tijd is voor een stop. Een chauffeurs app lost dit dus op, want het wordt voor de chauffeur ook simpelweg veel gemakkelijker gemaakt zijn of haar uren te verwerken. Uit onderzoek blijkt tevens ook dat het vergemakkelijken van het urenverwerking proces leidt tot het beter in kaart kunnen brengen van de uren, niet te min omdat de chauffeurs hierdoor minder snel verzuimen in uren te noteren.

App

Wat het natuurlijk het makkelijkst maakt is dat het een app is en geen programma voor op een laptop of iets dergelijks. De chauffeur kan de app namelijk gemakkelijk raadplegen op zijn of haar telefoon dat is gemakkelijk voor de chauffeur, aangezien zij net zoals de meesten hun telefoon toch al constant bij zich hebben. Het scheelt verder ook een hoop opstarttijd, omdat hun telefoon toch altijd al aan staat. Verder kunnen apps optimaal geoptimaliseerd worden voor iedere telefoon zodat ze binnen no time opgestart kunnen worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *