Veilig je goederen opslaan

Veilig je goederen opslaan

9 september 2020 Uit Door Redactie

Wanneer je denkt aan een stalen container denk je als eerste een container, die gebruikt wordt om goederen per boot naar het buitenland te brengen. Maar wist je dat ze ook gebruikt worden als opslagcontainers? De goederen die je erin opslaat liggen niet alleen droog opgeslagen, maar ook veilig omdat er geen ramen in de container zitten. Via een goed beveiligd stel deuren is dat de enigste mogelijkheid om bij de goederen te komen. Bij gebrvermeertransport.nl huur je eenvoudig een container voor opslag.

Huren of kopen

Opslagcontainers kun je huren of kopen in diverse maten, naarmate het gebruik kun je een afweging maken wat aantrekkelijker is om te doen. Maak je veel gebruik van containerverhuur, is het misschien verstandig om te overwegen er een te kopen. Ook het verbouwen en opnieuw inrichten als kantoor of kantine is een mogelijkheid. Heb je speciale wensen om bijvoorbeeld een rookgedeelte te creëren dan is dit ook mogelijk, bij het bedrijf kun je verschillende mogelijkheden bekijken die er zijn met de containers.

container

Alleen huren van een container

Wil je alleen een container huren voor eenmalig gebruik dan staan gebrvermeertransport.nl ook voor je klaar. De opslagcontainers worden afgeleverd op de gewenste locatie en daar geplaatst, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Heb je een extra werkplaats nodig, dan is het mogelijk werkplaatscontainers te huren. Door deze aan elkaar te schakelen maak je een extra werkplaats van maar liefst 30 M2. Op deze manier heb je op een zeer eenvoudige en voordelige manier extra werkruimte gecreëerd.