Vergaderlocatie in Utrecht perfecte bedrijfsplek in corona tijd

Vergaderlocatie in Utrecht perfecte bedrijfsplek in corona tijd

16 november 2020 0 Door Redactie

Het is een lastige tijd, vooral voor bedrijven. Er moet rekening gehouden worden met afstand en de meeste kantoormedewerkers werken vanuit huis. Voor velen is het een grote stap om contact te maken, waardoor er momenteel makkelijker vergaderingen of bijeenkomsten worden afgemeld. Toch zijn deze bijeenkomsten en de informatie die gegeven wordt wel enorm interessant voor het bedrijf.

Maximum aantal in een ruimte

Het maximale aantal personen in een ruimte is na de persconferentie op 30 personen gezet. Hierbij geldt dat iedereen een afstand houdt van anderhalve meter, zodat de kans op besmetting wordt geminimaliseerd. Horeca is hier afgeschaft, dus zorg voor eigen eten en drinken in de ruimte. Graag willen we wijzen op het feit dat de ruimte bedoeld moet zijn voor noodzakelijke zaken die bij de overheid staan vermeld.

Vergaderruimte geschikt voor bedrijven

Wanneer er binnen jouw eigen bedrijf geen ruimte is voor noodzakelijke vergaderingen, is de vergaderruimte in Utrecht een geschikte plek. Door de ruime ruimtes kan het maximale aantal mensen en de afstand gewaarborgd worden wanneer je wilt vergaderen in Utrecht! Hierin kun je een beamer kwijt, waardoor je ook makkelijk kunt communiceren met de overige medewerkers.

Een professionele zaal

Houd er rekening mee dat je een professionele zaal huurt! Wanneer je online vergadert met eventuele klanten is de omgeving veelal bepalend voor de sfeer. Wanneer je voor een lichte zaal gaat met een moderne look, zal jouw bedrijf ook serieus worden genomen met de live-meeting. Daarnaast moet het geluid en licht natuurlijk goed afgestemd zijn wanneer je een zaal huurt in Utrecht. Hierdoor ben je goed verstaanbaar en duidelijk te zien.