Verpak je palet veilig

Foliemachine

Moet je regelmatig een pallet verzenden naar een locatie of een klant dan wil je dat deze goed en veilig aankomt. Door de pallet en de producten erop met folie te wikkelen door een foliemachine weet je zeker dat de dozen, of andere producten goed en stevig blijven staan. De kans is niet meer aanwezig dat ze om zullen vallen tijdens het transport, altijd een veilige gedachte. Verschillende soorten wikkelaars zorgen ervoor dat je voor jouw onderneming ook een exemplaar vindt die perfect past in het proces.

Foliemachine

Welke machine is geschikt voor je bedrijf?

Wat voor jouw onderneming de beste foliemachine is hangt af van een aantal factoren. Is je bedrijf zeer actief op transportgebied en heb je de machine dag in dag uit nodig, of verpak je maar een paar keer per dag een pallet om te verzenden? Als we dit weten kunnen we in overleg bepalen welke machine het beste past bij de werkzaamheden. Moeten er aanpassingen worden gedaan aan de machine dan is dit uiteraard geen enkel probleem, de technische mensen passen moeiteloos iedere machine aan.

Foliemachine

Machine aangepast naar eigen wensen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een paar aanpassingen wilt aan de foliemachine voor je bedrijf. Het technische team van pacomaeurope.com kan deze aanpassingen doorvoeren, dankzij de jarenlange ervaringen weten zij precies wat er wel en niet kan bij een machine. Op de website kun je precies zien welke machines er beschikbaar zijn in het assortiment, van eenvoudige machine tot een machine die volautomatisch werkt waarbij er geen personeel meer aan te pas komt om te wikkelen.