Wat houdt scrummen in en hoe pas je het toe in jouw organisatie?

Heb je nog nooit van de term scrumartikelen gehoord? Dat is helemaal niet gek! Er zijn genoeg mensen die geen idee hebben wat deze artikelen inhouden. Eigenlijk komt het er op neer dat Scrum een merk is dat meerdere artikelen verkoopt. Eén van de meest populaire artikelen van het merk zijn hun magneten. Deze magneten zijn in veel gevallen herschrijfbaar. De magneten hebben de vorm en uitstraling van een post-it. Deze blaadjes hebben doorgaans een klein formaat en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de magneten zien er zo uit. Er staan nog niets op, maar door middel van een speciale pen kan je er van alles opschrijven. 

Scrum magneten kopen

Naast de speciale magneten die herschrijfbaar zijn, verkoop het merk ook normale Scrum magneten. Deze magneten zijn niet herschrijfbaar, maar fungeren als normale magneet die als enige doel hebben om een papiertje of een kaart vast te zetten op aan magnetische ondergrond. Denk daarbij aan een boodschappenlijstje die blijft hangen aan een koelkast. Doordat zowel de magneet als de koelkast magnetisch zijn, blijft het papiertje heel eenvoudig hangen en zie je meteen welke boodschappen je nog moet halen. Het leuke aan de magneten van Scrum is dat het aanbod van de magneten zo groot is. Jij bepaalt helemaal zelf welke magneten je het liefst aan je koelkast zou willen hangen. 

Aanbod van Scrum magneten

Het aanbod van de magneten van Scrum is gigantisch! Kies zelf of je liever de herschrijfbare of gewone magneten koopt. De magneten waar je op kan schrijven, zijn groot van formaat en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes. De gewone magneten zijn ook heel veelzijdig. Zo kan je magneten van emoji’s kopen in verschillende kleuren en met verschillende uitdrukkingen. Kies zelf of jouw magneet blij kijkt of iets minder blij. Daarnaast kan je ook magnetische getallen kopen of pijlen en sterren. Jij bepaalt helemaal zelf wat je het liefst aan de koelkast zou hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *