Wat is een dymo 99012 en waarvoor is het handig?

Wat is een dymo 99012 en waarvoor is het handig?

21 augustus 2020 Uit Door Redactie

Labels maken gebeurde vroeger misschien met de hand maar gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Daardoor kunnen productieprocessen flink omhoog en dat is natuurlijk precies wat je wil. Lang bezig zijn met labels is zonde van je tijd. Maar welke labelmaker moet je hebben? Dymo is populair en dan met name de dymo 99012. Dit type labelmaker wordt erg veel gebruikt, door zowel particulieren als bedrijven. 

Dymo is snel en betaalbaar

Een labelmaker kiezen moet je even goed tijd in stoppen. Je gebruikt deze waarschijnlijk heel veel dus het zou zonde zijn als je een labelmaker kiest die niet aan je verwachtingen voldoet en snel alweer kapot is. De dymo is een veelgekozen product omdat het niet duur is en toch degelijk. Dat is natuurlijk wat we allemaal willen. 

dymo 99012

Welke dymo moet ik hebben?

Er zijn verschillende soorten labelmakers van dymo. Zo zijn er labelmakers van dymo voor thuisgebruik, maar ook voor professioneel gebruik. Tot slot zijn er ook nog labelmakers van dymo voor industrieel gebruik. Dymo maakt bovendien al erg lang labelmakers en labelwriters, zoals ze soms worden genoemd. Je weet dus dat je kwaliteit krijgt.

Voor particulieren

De DYMO LetraTag modellen zijn gestroomlijnd, draagbaar en en krachtig en beschikken over een groot LCD-scherm en een makkelijk te gebruiken toetsenbord. Voor miljoenen mensen zijn de DYMO 3D modellen favoriet.Ze zijn goed genoeg voor lichte en particuliere toepassingen. Je moet ook niet meer willen kopen dan je echt nodig hebt.

dymo 99012

Voor industrieel gebruik of professioneel gebruik

Voor gebruik in industriële branches heeft DYMO de elektronische Rhino modellen op de markt gebracht. Dit zijn robuuste labelmakers die tegen een stootje kunnen. Let altijd goed op welke etiketten je koopt voor in je labelmaker want niet elk etiket past in elk apparaat! Hiervoor kun je het beste het internet raadplegen.