Zelf producten bedrukken, dat doe je met een transferpers!

transferpersen

Ben jij de eigenaar of verantwoordelijke van een bedrijf en is het in jouw werkveld gangbaar dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van promotionele artikelen, zoals shirts, petten en mokken? Dan plaats je wellicht de ene na de andere opdracht bij een bedrukkingsspecialist. Als je de kosten die hierbij komen kijken wil reduceren, is het slim om over te gaan om het aanschaffen van een of meerdere eigen transferpersen. Ja, met een transferpers kun je daadwerkelijk zelf je producten bedrukken. Heel moeilijk is dit niet. Als je goed de instructies leest van de door jou gekozen pers, dan kan er weinig verkeerd gaan. En dat terwijl je met een transferpers, een systeem dat werkt op basis van druk en hitte, heel mooie en blijvende resultaten neerzet. Ben je daadwerkelijk van plan een transferpers aan te schaffen? Vergeet dan niet om ook enkele bijbehorende accessoires te kopen. Deze accessoires maken je het leven makkelijker, maken de resultaten nog beter en kunnen de levensduur van het apparaat flink verlengen.

transferpersen

Vergeet niet deze accessoires in te slaan

De volgende accessoires zijn gewenst of zelfs noodzakelijk om een goed onderhoud van je transferpers te realiseren en om de beste resultaten te bewerkstelligen:

• Beschermhoes van de onderplaat. De meeste onderplaten van transferpersen zijn van rubber. Gebruik je de machine intensief, dan gaat de rubbermat schade vertonen. Als je deze van een beschermhoes gebeurt dat niet.

• Teflon kussens: als je van plan bent kledingstukken met onregelmatigheden als naden en knopen te bedrukken, dan zorgt een teflon kussen ervoor dat deze onregelmatigheden niet meer in de weg zitten.

• Thermo Tape: dit zorgt ervoor dat je folie recht blijft liggen wanneer je perst.

transferpersen

• Een pelpincet waarmee je vlot en zorgvuldig folie kunt pellen.

• Een warmteverwijderaar: hiermee versnel je het afkoelen van je apparaat na te hebben geperst.