Zo creëer je meer sfeer in je slaapkamer!

Je hebt je slaapkamer waarschijnlijk veel meer bezocht de afgelopen maanden. Door de quarantaine zitten we allemaal meer thuis dan normaal. Dit geeft ons veel vrije tijd thuis te verbouwen. Je hebt op social media waarschijnlijk ook veel inspiratie op kunnen doen gezien het een trend is thuis leuker te maken door leuke dingen te doen. We hebben een aantal trends voorbij zien komen met de leukste accessoires voor je slaapkamer. Hoe kun je deze accessoires het beste met elkaar combineren en hoe kun je er nog een eigen draai aan geven?

Mix oud met nieuw

Oud met nieuw mixen klinkt misschien gek, maar is heel eenvoudig. Voor een bed leg je waarschijnlijk wel wat geld neer. Wil je fijne lakens om mee te slapen en een goed kussen? Ook dan zul je waarschijnlijk niet altijd voor de goedkoopste keuze gaan. wat je wel kunt doen is accessoires tweedehands aanschaffen. Denk eens aan mooie vintage kasten die ooit heel duur waren en er nog steeds uitzien als gloednieuw. Vintage accessoires zijn vaak ook gemaakt van goed materiaal wat ervoor zorgt dat je er erg lang mee kan doen.

Investeer in duurzaamheid

Duurzaamheid hoort eigenlijk niet als trend gezien te worden, maar een levensstijl die voor iedereen erg belangrijk is. We redden onze planeet hiermee en maken het wonen fijner. Wat zijn nu duurzame accessoires? Denk aan Philips Hue accessoires. Door gebruik te maken van Philips Hue kun je enorm besparen op je maandelijkse energiekosten en het is beter voor het milieu. Je zult waarschijnlijk denken dat de eerste aankoop van Philips Hue producten erg duur zijn, maar het is een investering wat op de lange termijn goedkoper is. Zoals eerder benoemd bespaar je in je maandelijkse vaste lasten, omdat deze lampen minder verbruiken. Daarnaast creëer je hiermee enorm veel sfeer in je slaapkamer!