Een ZZP auto zakelijk is een goede oplossing

Het hebben van een eigen auto is niet voor iedere ZZP'er weggelegd. Je moet er een flinke spaarpot voor hebben, want het afsluiten van een lening geeft op voorhand al problemen. Toch heb je als ZZP'er zo af en toe wel een auto nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan een live meet met een van je opdrachtgevers. Je kunt dan aanbellen bij je buren en vragen of je hun auto mag lenen of uren online zitten om de beste openbaarvervoer-route te vinden. Maar zakelijk autodelen is dan een veel betere optie. Een ZZP auto zakelijk staat altijd in de buurt. Je hoeft de ZZP auto zakelijk alleen maar op tijd te reserveren en je kunt er al mee weg.

Een ZZP auto zakelijk regel je via de Greenwheels app

Zo'n app is de beste app die je op je telefoon kunt hebben. Met de Greenwheels app zie je precies welke auto waar staat en voor wanneer je deze nog kunt reserveren. Heb je een wat grotere auto nodig dan de auto die bij jou in de buurt staat? Met de Greenwheels app kun je ook deze auto's gemakkelijk vinden. Een ZZP auto zakelijk regel je dus via de Greenwheels app. Snel en gemakkelijk.

Een belangrijke afspraak? Reserveer dan op tijd!

Wist je dat er maar liefst gewone 11 auto's vervangen kunnen worden door één Greenwheels deelauto? Dan realiseer je je ook dat deze deelauto wellicht veel wordt gebruikt. Heb je een echt belangrijke afspraak waarvoor je geen minuut te laat wilt komen? Reserveer de ZZP auto zakelijk dan zodra je de afspraak in je agenda zet. Je weet dan zeker dat je de auto tot je beschikking hebt. Gaat de afspraak onverhoopt niet door? Dan kun je de reservering, ook via de app, weer annuleren. Je geeft dan een ander weer de kans om deze auto te gebruiken.

Een auto tot je beschikking, gewoon bij jou in de straat?

Zeker wanneer je in een van de grotere steden in Nederland woont, staat er altijd wel een auto van Greenwheels bij jou in de buurt. In de straat misschien niet, maar toch zeker wel om de hoek. Met meer dan 2.150 auto's in het wagenpark is er altijd wel een tot jouw beschikking.

Een ander voordeel van ZZP auto zakelijk? Je krijgt aan het eind van de maand één factuur waarop alles staat uitgesplitst. Zo hoef je geen kilometers meer te tellen en klopt je administratie altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *